Sjuk

Hejsan, har inte skrivit på ett tag vart lite upptagen ellr helt enkelt inte vart innne på datan:)
Men nu skriver jag:) Ja då var man sjuk idag jusst idag när man skulle få semlor i skolan:/ men får en ikväll säkert:)
Ska plugga o vila hela dan ganska tråkigt när man bara har en katt att prata men hehe... en ny vecka längatar inte att februari tar slut utan bara årstiden forsätter skulle va skönt... Då var det  snart vår :)
hoppas ni får en skönt forsättning på dagen
PUSS & O KRAM


090218

Idag var det skolan upp o vakna var ovanlig trött idag la mig kl 22.30. Som vanligt kommer Lise till mig på morgonen och tillsammans går vi till skola:) Skolan började med engelska sen dags väldigt tråkigt men aa.. Sen framåt 14.10 skolan sluta änkligen sova gött... Men hoppas ni får en god dag fram över Hörs sen
Puss o Kram:)

Tråk,rolig dag

Vaknade 06.30 låg vaken i sägen sen gick jag upp 07.00. Då va det dags att gå till skolan som vanligt.. Men inte direkt en vanlig dag utan skulle spela fotbollsmatch. Kom dit och vi direkt spela mot Kvillfors blev 2-2; sen spela mot bäckseda blev typ 0-3 till dom :( Så ingen fotboll mer blir det ganska trokigt så könt o slippa skolan:) sen var det hem Lise hängde med hem vi åt en skit god mat:P sen ner till stan med lise o syrran.. kom hem tittade på Tv råkade somna en stund med det var jävligt skönt.. Hoppas ni har haft en skön dag med:)
Puss o Kram<3<3


Dags

Då var det dags för mamma att åka till stockholm:/ Vaknade kl 09.16 gick upp för att hjälpa henne med pakningen..
Hon tog bussen till stockholm kl 12.10 och vi forsatte med bilen till sketelsås skulle kolla lite grejor där:). Vi åkte hem och åt mat. Sen des har dagen gått framåt..:) Imon då så blir det tillbaks till skolan som vanligt haft en väldigt skön vecka..
Men vi hörs imon hoppas ni får en bra fortsättning med er roliga dag
Puss o Kram<3<3

090214

Godkväll! Ska snart gå och äta pizza och titta på film mysigt!!! Har haft en ganska skön dag  bara vila o ha det bra det är en bra dag! men att va med kompisar är mkt roligare:)
Blev tyvär ingen MC donals idag men god mat blev det ändå:) Ne men har det en riktig  bra på Alla hjärtans dag älska er puss o kram <3

Godmorgon

Godmorgon alla!!!
Vaknade klockan 10.00. Tog en sväng ner till stan med mamma o syrran:) Köpte lite grejor som hon ska ha med sig i resan. Imon åker hon till stockholm o åkler till Sydamerika på tisdag :) Lite senare blir det säker MC donals tror jag får se  hur det blir framåt dag men hejdå alla blogg läsare hörs senare:)
PUSS O KRAM:)


090213

FREDAGEN DEN 13 ;O jag hoppas inget händer mig på resten av dan. Inget har hänt mig än så länge, hehe :)
Idag har jag varit med Lise. Vi bakade havrekakor och mumsade på. Fast dom hade ingen havre så vi fick ta rågflingor. (Rågflinge kakor ;) ) Men dom var goda ändå !
Nu ska vi greja lite här, jag ska snart hem.
Puss&Kram <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0